Khamis, 11 Disember 2014

IT'S ALL ABOUT ME!!


Assalamualaikum.. 

ermm,, dulu time first2 wat blog ni panda lupe plak nak memperkenalkan diri ni.. heehhe... sorry ye,, okayy,, Nama panda yang sebenarnye ialah NUR SYAFIQAH BINTI SABRI..  membe2 panda panggil panda nii PIKAH je.. name glamour IEYKA.. cewahhh macam glamour sangat kan.. huhu erm,,, mane plak datangnye PANDA ni kan.. okayy,, sebenarnye adalah someone ni yang start panggil panda ni "panda" katanye panda ni chubby macam "panda".. so,, sampai sekarang laa panda suke dengan panggilan "panda" ni.. umur panda erm,, panda lahir pada 14 jun 1996 so, pandai2 lahh korang kire sendiri ea.. hehe.. panda lahir kat PERAK.. bukan kat hospital tapi kat rumah je,. xsabaq sangat nak kluaq tu xsempat nak pegi hospital.. haha.. kampung kat BALING,KEDAH.. kedah ni banyak sawah jelaa... sape penah pegi kedah?? tempat ap ea yang menarik kat sane?? panda ni kampung je kat kedah.. tapi xpenah lagi jenjalan keliling kedah tu.. ermm,, in shaa allah nanti panda akan pusing satu kedah.. panda suke travel.. cume kekadang tu bajet je yang menghalang.. al maklum lahh belom bergaji.. in shaa allah nanti dah kerja dah ad pendapatan sendiri panda nak round2 satu dunia.. aamin



errrrrr,, apa lagi ea nak cite pasal panda nii.. xtau la nak cite ap lagi sebab diri panda ni x interesting sangat pon.. so, sampaii sini je lahh ye.. btw panda nak cakap thanks sangat kat korang2 yang selalu jenguk2 blog panda n suke bace entry2 panda yang biase2 je ni.. thanks sangat2 k.. ^-^
Catat Ulasan